| Meet the Brand: Cat with Hat | #Hx2com
Τι κοινό έχουν άραγε τα εξωτικά αρώματα και τα φυσικά προϊόντα με ονόματα επηρεασμένα από τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών και τον Harry Potter; Γνωρίστε την εταιρεία Cat with Hat!

Στην μόνιμή μου αναζήτηση για μυρωδιές που θα με εξιτάρουν και φυσικά καλλυντικά ελληνικής παραγωγής, βρέθηκα μπροστά στην εταιρεία Cat with Hat, η οποία με κέρδισε από την πρώτη στιγμή, μόνο και μόνο από τα εκπληκτικά ονόματα που έχει “χαρίσει” στα προϊόντα της. Αν είστε φαν και εσείς όπως εγώ και φυσικά όπως και η Ελένη, το πρόσωπο πίσω από όλο το εγχείρημα, των ταινιών και των βιβλίων του Άρχοντα, του Harry Potter και άλλων “ηρώων”, τότε τα συγκεκριμένα προϊόντα θα γίνουν μόνιμη συντροφιά σας πριν και μετά το μπάνιο.

Ας δούμε όμως λίγο αναλυτικότερα την εταιρεία, πριν περάσουμε στο review.
Όλα ξεκίνησαν από τον “πάθος” για δημιουργία φυσικών καλλυντικών με απόλυτο σεβασμό στη φύση και στον άνθρωπο. Στα σοκάκια της Χώρας της Κύθνου λοιπόν, τον Μάιο του 2016 πήρε σάρκα και οστά ένα εγχείρημα χρόνων. Τότε, παρουσιάστηκαν με πολλή αγάπη και ζήλο τα φυσικά καλλυντικά με την επωνυμία “Cat with Hat”, όνομα εμπνευσμένο από το κατοικίδιο της Ελένης. Στη συνέχεια, οι ιδέες έγιναν πράξη από την ομάδα, με τον καθένα να δίνει την δική του πινελιά σε μοναδικά και ξεχωριστά προϊόντα.

Όλα, ένα προς ένα αποτελούν κατοχυρωμένα και πιστοποιημένα προϊόντα από τους αρμόδιους φορείς και είναι δερματολογικά και μικροβιολογικά ελεγμένα. Οι πρώτες ύλες είναι συστατικά όπως η πρόπολη, η αλόη, το βούτυρο καριτέ, η πανθενόλη, το ελαιόλαδο οργανικής καλλιέργειας κτλπ, ενώ, όλα τα προϊόντα είναι πλήρως απαλλαγμένα από σιλικόνες, πετροχημικά, parabens και παρόμοια στοιχεία. Τέλος, δεν δοκιμάζονται σε ζώα και οι συσκευασίες είναι ανακυκλώσιμες, πάντα με σεβασμό στο περιβάλλον.
Review
| Cat with Hat – Body Scrub – Green Tale |

Ξεκινάμε με το Body Scrub Green Tale, με άρωμα Guava, μία άκρως εξωτική μυρωδιά, ιδανική για το καλοκαίρι. Το scrub είναι πλούσιο σε έλαια, όπως το οργανικό ελαιόλαδο, το αμυγδαλέλαιο και το έλαιο αβοκάντο ενώ περιέχει και βούτυρο καριτέ και μελισσοκερί που χαρίζουν ενυδάτωση και ελαστικότητα στην επιδερμίδα. Οι κόκκοι του, από αλάτι της νεκράς θάλασσας, είναι αρκετά δυνατοί για να κάνουν μία ήπια έως μέτρια απολέπιση στην επιδερμίδα και να απομακρύνουν τα νεκρά κύτταρα, ειδικά στα σημεία που είναι προβληματικά όπως οι αγκώνες, τα γόνατα και οι φτέρνες. Αυτό που παρατήρησα, ήταν πως λόγω της μεγάλης συσσώρευσης ελαίων, πολλές φορές ήταν δύσκολο να το ξεπλύνω χωρίς να μείνουν τα λαδάκια. Βέβαια, ήταν ένα πρόβλημα που λύθηκε απλά ανακατεύοντας το πολύ καλά με ένα κουταλάκι, πριν την χρήση, για να ομογενοποιηθούν όλα τα συστατικά. Το άρωμα του φυσικά είναι απλά εκπληκτικό και το δέρμα μου μετά την χρήση του παρέμενε απαλό και ενυδατωμένο ενώ διευκόλυνε και την διαδικασία της αποτρίχωσης σε μεγάλο βαθμό.
| Cat with Hat – Body Cream – Green Tale |

Την είδατε και στα Αγαπημένα του Απριλίου, αφού ήταν η μόνη κρέμα σώματος που χρησιμοποίησα τον μήνα που μας πέρασε. Πέρα από την άκρως καλοκαιρινή μυρωδιά του Guava που έχει, απορροφήθηκε με ιδιαίτερη ευκολία και πολύ γρήγορα από την επιδερμίδα μου, εξισορροπώντας τα επίπεδα υγρασίας και ενυδάτωσης. Η υφή της είναι απίστευτα απαλή και βουτυρένια, χρειάζεται μικρή ποσότητα αφού είναι αρκετά παχύρρευστη, απλώνεται πολύ εύκολα και παρά το γεγονός ότι περιέχει, όπως και το scrub, ελαιόλαδο, έλαιο αβοκάντο και βούτυρο καριτέ, δεν ήταν καθόλου λιπαρή σαν σύσταση. Επίσης, βοήθησε πολύ στις κοκκινίλες που βγάζω κατά καιρούς, χάρη στην αλόη που περιέχει, η οποία βοήθησε στο να επαναφέρει την επιδερμίδα μου στην κανονική της κατάσταση. Για την μυρωδιά της, ειλικρινά δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω, αφού όχι μόνο είναι σαν να φοράω άρωμα, αλλά ειδικά σε συνδυασμό με το scrub, κρατούσε μέχρι την επόμενη μέρα. Απίστευτο προϊόν από όλες τις απόψεις, σίγουρα από τις κρέμες σώματος που δεν θα λείψουν ποτέ από την συλλογή μου.
Εν κατακλείδι, ξετρελάθηκα, όχι μόνο με τις εκπληκτικές συσκευασίες και το γενικότερο packaging που προσφέρει η εταιρεία, αλλά και με τις υφές, τα αρώματα και την αποτελεσματικότητα των προϊόντων αυτών καθ’αυτών. Πρόταση μου και παρότρυνσή μου είναι σίγουρα να ρίξετε μία ματιά στην σελίδα τους αλλά και να δοκιμάσετε τα προϊόντα τους, είτε σαν επιλογή δώρου για τα αγαπημένα σας πρόσωπα, αφού ειλικρινά τα gift sets είναι πανέμορφα και προσεγμένα όσο λίγα, είτε για προσωπική σας χρήση, αφού πιστεύω πως θα τα χαρείτε και θα γίνουν αναπόσπαστο κομμάτι της ρουτίνας σας.
*Ακριβώς για τον τελευταίο λόγο λοιπόν, σύντομα θα ακολουθήσει και ένα μικρό giveaway με δώρο ένα σετ Green Tale (Body Scrub & Body Cream), για να τα χαρεί και να τα λατρέψει με τη σειρά της μία τυχερή, ειδικά τώρα που βαδίζουμε προς το καλοκαίρι.
Μείνετε συντονισμένοι!
Βρείτε τα προϊόντα “Cat with Hat”:
- Στο eshop τους: catwithhat.gr/el/
Ακολουθήστε τους στα Social Media:
Μέχρι την επόμενη φορά,










SOCIALS