Το χειμερινό και τελευταίο για το 2016, κουτί του Cherrybox, ήρθε στα χέρια μας! Τι κρύβει όμως;

15241868_730145897136751_2515839606084914969_n

Οι προβλέψεις για το χειμερινό Cherrybox ήταν πολλά υποσχόμενες, αφού, βάσει ανάρτησης στην σελίδα τους στο Facebook, το κουτάκι αυτό θα έκρυβε 5 full size προϊόντα, 1 σε travel size και 1 δειγματάκι. Φυσικά, δεν μπορούσα να αντισταθώ και προχώρησα στην άμεση αγορά του. Πάμε να τo δούμε μαζί;

| The Balm Cosmetics – Frat Boy Blush (18,45e) |

Επιτέλους, η theBalm έκανε την εμφάνιση της και στο Cherrybox, αφού μέσα στο χειμερινό κουτάκι βρίσκεται ένα best seller προϊόν, το ρουζ Frat Boy! Έρχεται σε μία παστέλ-ροδακινί απόχρωση, που ταιριάζει με ο,τι μακιγιάζ και αν δημιουργήσετε και είναι ιδανική για όλους τους τόνους δέρματος.

| Odeia – Rinse off Gel Cleanser for Brilliant Complexion (110ml και 24,50e) |

Το επόμενο προϊόν, προέρχεται από μία ελληνική εταιρεία και είναι ένα προϊόν καθαρισμού προσώπου με συστατικά από την μεσογειακή χλωρίδα, σε full size. Πρόκειται για ένα Gel με εκχύλισμα αλόης και απόσταγμα μύρτιλου, πλούσιο σε ενεργά συστατικά, που καθαρίζει σε βάθος την επιδερμίδα και χαρίζει φωτεινότητα, έντονη ενυδάτωση και βελτίωση στο θαμπό δέρμα.

| Blue Scents – Hand Cream (75ml και 4,30e) |

Η Blue Scents είναι επίσης μία ελληνική εταιρία, που συνδυάζει συστατικά όπως το ελαιόλαδο, το shea butter κτλπ, για να ενυδατώσει την επιδερμίδα μας. Στο κουτάκι, υπάρχει μία κρέμα χεριών με ρόδι, ελαιόλαδο, aloe vera και εκχυλίσματα σταφυλιού, ιδανική για τον χειμώνα που έχει ήδη ξεκινήσει.

| Grigi – Miracle 5 in 1 Nail Care 12ml (12ml και 2,20e) |

Επίσης, βρήκαμε την Miracle 5 in 1 θεραπεία νυχιών από την GRIGI, που υποστηρίζει πως είναι μία ολοκληρωμένη θεραπεία με βιταμίνες A, B5, C, που προστατεύει τα νύχια από φθορές ή αποδυνάμωση.

| Holika Holika –  Juicy Mask Sheet – Pomegrante (1,95e) | 

Η Holika Holika είναι μία κορεάτικη εταιρεία καλλυντικών, παγκοσμίου φήμης. Στόχος της; Να ενισχύει την φυσική ομορφιά των γυναικών. Στο κουτάκι μας υπήρχε η sheet mask με ρόδι, που προσφέρει ελαστικότητα, όπως υποστηρίζει. Την απλώνετε στο πρόσωπο σας για 15-20 λεπτά, την αφαιρείτε και κάνετε μασάζ με τα υπολείμματα.

| Holika Holika – Snail Emulsion (5ml – 39,95e τα 160ml) |

Ακόμα ένα προϊόν της Holika Holika σε δείγματάκι. Πρόκειται για ένα Snail Emulsion, κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος, με έκκριμα μαύρου σαλιγκαριού και συστατικά μαργαριταριού που χαρίζουν ενυδάτωση και αντιγηραντική δράση.

 | Toppik – Hair Building Fibers (3gr – 29e τα 12gr) |

Ένα ομολογουμένως, περίεργο, προϊόν, σε travel size, που βρήκαμε στο κουτάκι, είναι οι Νανοΐνες Φυσικής Κερατίνης της εταιρείας Toppik. Είναι ένα προϊόν 100% φυσικό και ασφαλές, που με τον φυσικό στατικό ηλεκτρισμό των μαλλιών, προσκολλάται στην τρίχα και δίνει μία εμφανή πυκνότητα. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε είτε σε αραιά σημεία των μαλλιών, είτε σε χωρίστρες, στα φρύδια, σε σημάδια από extensions ή για να καλύψετε τις ρίζες ανάμεσα στο χρονικό διάστημα των βαφών. Εφαρμόζεται γρήγορα, είναι σταθερό και φεύγει με το λούσιμο.

Γενικώς, οφείλω να πω, πως ήταν ένα αρκετά ικανοποιητικό κουτάκι, με νέα προϊόντα για δοκιμή και νέες εταιρείες για να γνωρίσουμε. Θα δοκιμάσουμε όλα τα προϊόντα και φυσικά αν θέλετε να δείτε κάποιο σε review, μπορείτε να μας το επισημάνετε και θα το κάνουμε με μεγάλη χαρά.

Το κουτάκι κοστίζει 20 ευρώ, χωρίς μεταφορικά και μπορείτε να το βρείτε στο site του Cherrybox.

Μέχρι την επόμενη φορά,