Ψάχνεις τρόπους για να φέρεις το φθινόπωρο…μέσα στον χώρο σου; Σήμερα σου έχουμε τα ωραιότερα αρωματικά κεριά, για να το πετύχεις!

 Σχεδόν στη καρδιά του φθινοπώρου, ήρθε η ώρα να απολαύσουμε τη ζεστασιά του σπιτιού μας και να ανανεώσουμε τόσο τον χώρο μας, όσο και τη διάθεσή μας. Με τα πρώτα κρύα να εμφανίζονται σιγά σιγά και τη θερμοκρασία σταδιακά να πέφτει, δεν είναι λίγες οι φορές που θα επιλέξουμε να περάσουμε το απόγευμα ή το βράδυ μας στο σπίτι, βλέποντας την αγαπημένη μας σειρά, αντί να βγούμε έξω.

Πώς λοιπόν μπορούμε να κάνουμε πιο ‘ελκυστικό’ και ζεστό το σπίτι μας, για να το απολαμβάνουμε εμείς και τα αγαπημένα μας πρόσωπα, όσο το δυνατόν περισσότερο;

Οι Δανοί γνωρίζουν πολύ καλά τη φιλοσοφία της ευτυχίας που κρύβεται στα απλά, καθημερινά πράγματα και έχουν φέρει το hygge και στον υπόλοιπο κόσμο.

Τι είναι όμως το hygge, που τόσο ακούμε;

Στην ουσία, είναι μία κατάσταση ηρεμίας, ζέσης, άνεσης και χαλάρωσης, την οποία επιδιώκουμε μέσα στην ημέρα μας. Είναι η αίσθηση του φιλόξενου, του ασφαλούς και του αναπαυτικού.

Πέρα αυτού, έχει να κάνει με τις μικρές χαρές της ζωής μέσα στην ημέρα μας. Να απολαύσουμε ένα ζεστό τσάι με τους φίλους μας, ένα καλό βιβλίο, να προετοιμάσουμε ένα γεύμα και να νιώθουμε χαρούμενοι και απαλλαγμένοι από το άγχος. Υπάρχει κάτι άλλο λοιπόν, που μπορεί αυτόματα σχεδόν, να μετατρέψει έναν χώρο σε μία εμπειρία χαλάρωσης, ηρεμίας και ζεστασιάς, από ένα αρωματικό κερί που θα γεμίσει το δωμάτιο και θα αλλάξει την ατμόσφαιρα;

Ανανεώνουμε τη διάθεση μας, αλλάζουμε τον χώρο μας και τον γεμίζουμε με θετικά, ζεστά και φιλόξενα vibes, ανάβοντας τα αγαπημένα μας αρωματικά κεριά και απολαμβάνοντας τις μικρές αλλά τόσο σημαντικές στιγμές της ημέρας μας.

Στο σημερινό άρθρο, έχουμε τα 5 αγαπημένα μας αρωματικά κεριά για την σεζόν που ακολουθεί και πίστεψε με, θα θέλεις να τα αποκτήσεις…όλα!

 

Yankee CandleEvergreen Mist

 

DW HomeVanilla Latte

 

 

Bath & Body Works Cinnamon Spiced Vanilla

 

 

Chestnut HillCaramel Pecan

 

Bath & Body Works – Warm Vanilla Sugar