14 Φεβρουαρίου, η ημέρα των Ερωτευμένων πλησιάζει και εμείς βρισκόμαστε εδώ με τις ωραιότερες προτάσεις που αφορούν δώρα Αγίου Βαλεντίνου, για όλους! 

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ανέκαθεν ήταν μία “ευκαιρία” να μεταδώσουμε vibes αγάπης ολούθε και να δώσουμε μία ρομαντική νότα σε μία κατά τ’ άλλα, συνηθισμένη μέρα.

Πολλοί βρίσκουν την ευκαιρία για να χαρίσουν στα αγαπημένα τους πρόσωπα μικρά ή και μεγάλα συμβολικά δώρα, να βγουν ένα ρομαντικό dinner date ή να διοργανώσουν ένα ραντεβού στο σπίτι μαγειρεύοντας και περνώντας ποιοτικό χρόνο με το ταίρι τους. 

Φυσικά, όπως κάθε φορά έτσι και τώρα, έρχομαι να σας υπενθυμίσω πώς η αγάπη έχει φτιαχτεί για να γιορτάζεται κάθε μέρα και να μοιράζεται, χωρίς να περιμένουμε “ειδικές” μέρες για να της αφιερωθούμε. Όμως, παρ’ όλ’ αυτά, η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, ειδικά την περίοδο που διανύουμε, είναι μία γλυκιά και όμορφη αφορμή για να χαρούμε, να ξεχαστούμε και να γιορτάσουμε την αγάπη σε όλες τις μορφές, είτε single, είτε σε σχέση! Αγαπάμε τους άλλους, μα πρώτα, δεν ξεχνάμε να αγαπάμε τον εαυτό μας.

Αν είσαι στην αναζήτηση λοιπόν για δώρα Αγίου Βαλεντίνου, για το ταίρι σου, τις/τους φίλους σου ή ακόμα και εσένα (πάντα υπάρχει αφορμή να χαρίσεις κάτι στον εαυτό σου άλλωστε) το σημερινό άρθρο έχει όσα ψάχνεις, για να προετοιμάσεις και να επιλέξεις αυτά που θα χαρίσεις στους αγαπημένους σου!

ESCADA CANDY LOVE

 

Miu Miu L’Eau Bleue

 

 

MAC Cosmetics Matte Lipstick in Russian Red

 

 

NOBEA Heartbeat Set in Festive Red

 

 

Paco Rabanne Invictus Legend

 

Calvin Klein Eternity for Men

Gucci Mémoire d’Une Odeur

Yves Saint Laurent Vernis À Lèvres Vinyl Cream in Rhytm Red

 

Λίγο πριν κλείσουμε, μην ξεχάσεις να συσκευάσεις τα δώρα σου σε ένα ρομαντικό και περιποιημένο κουτί, ώστε η χαρά να γίνει…διπλή όταν τα αγαπημένα σου πρόσωπα το λάβουν και το ανοίξουν!

 

Στη NOTINΟ, πέρα από μία τεράστια γκάμα δώρων που μπορείς να επιλέξεις, έχεις και την ευκολία να παραγγείλεις και να συσκευάσεις το δώρο σου σε ένα μοναδικά πολυτελές, Valentine’s κουτί, αναβαθμίζοντας έτσι την εμπειρία που θα χαρίσεις στους αγαπημένους σου!

Τέλος, έρχομαι να σου υπενθυμίσω πώς στη NOTINO έχεις την δυνατότητα προσωποποιημένων δώρων, αφού μπορούν να χαράξουν πάνω στα δώρα που θα επιλέξεις, το δικό σου μήνυμα, αποκλειστικά για τα μάτια του ή της.

Είτε θέλεις να εξομολογηθείς την αγάπη σου, είτε θέλεις να χαράξεις τα αρχικά σας πάνω στο αγαπημένο του/της άρωμα ή ακόμα και να..κάνεις πρόταση γάμου, η ιδέα παραμένει τρυφερή, ρομαντική και κυριολεκτικά, το αντικείμενο σου γίνεται ένα και μοναδικό, στον κόσμο!

Μέχρι την επόμενη φορά,