Οι γιορτές βρίσκονται προ των πυλών, αλλά εσύ δεν έχεις βρει ακόμα εκείνο το ιδανικό δώρο για τους αγαπημένους σου; Το συγκεκριμένο άρθρο είναι για εσένα, αφού είναι γεμάτο με ιδέες για δώρα Χριστουγέννων κυριολεκτικά…τελευταίας στιγμής!

Μπορεί να πλησιάζουμε στην ωραιότερη εποχή του χρόνου, η κατάσταση όμως σίγουρα δεν είναι ιδανική για πολλούς, αφού αφενός η ψυχολογίας μας έχει επηρεαστεί, αφετέρου το μυαλό μας αλλά και εμείς οι ίδιοι δεν έχουμε “αισθανθεί” την λεγόμενη χριστουγεννιάτικη διάθεση, ως είθισται.

Λογικό είναι λοιπόν, πολλοί να έχουμε αμελήσει τα δώρα στα αγαπημένα μας πρόσωπα (ακόμα και αν φέτος θα βρίσκονται μακριά μας), αυτό δεν σημαίνει όμως πώς είναι αργά! Δώρα..της τελευταίας στιγμής, που όμως θα φτιάξουν τόσο τη διάθεσή τη δική μας όσο και αυτών που θα τα παραλάβουν, αφού οι γιορτές φέρνουν το συναίσθημα του “μοιράζομαι” και του “χαρίζω”, ειδικά ακόμα περισσότερο με τις τωρινές συνθήκες.

Το σημερινό άρθρο λοιπόν, είναι γεμάτο με ιδέες για δώρα Χριστουγέννων, για τον αδελφό, τους γονείς, την κολλητή, το αγόρι σου ή ακόμα και εσένα την ίδια!

Για την μαμά

Elizabeth Arden Ceramide Vitamin C Capsules

Για τον μπαμπά

Collistar Sensitive Skins After-Shave

Για τον αδερφό 

TIGI Bed Head B for Men Clean Up

Για την αδερφή

Rowenta Waves Addict CF4710F0

Για την κολλητή

Makeup Revolution Soph X Totally Soph

Για την συνάδελφο

Yankee Candle Magical Christmas Morning

Για τον σύντροφο

Yves Saint Laurent Y

EXTRA TIP: Τα προσωποποιημένα δώρα είναι μία κατηγορία που πάντα κερδίζει τις εντυπώσεις. Αν θέλεις λοιπόν να απογειώσεις το δώρο του συντρόφου σου ή της κολλητής σου, επίλεξε το αγαπημένο τους άρωμα με χαραγμένα τα αρχικά τους, ή ό,τι άλλο θέλεις εσύ. Ένα μοναδικό δώρο που είναι κυριολεκτικά και μόνο, για εκείνους!

Για εσένα

L’Oréal Professionnel Steampod 3.0

Αυτές λοιπόν είναι μόνο μερικές από τις δικές μου προσωπικά αγαπημένες προτάσεις δώρων για τα κοντινά μας πρόσωπα και όχι μόνο, που δεν σας κρύβω, σκοπεύω να εφαρμόσω..άμεσα κιόλας!

Άλλωστε, ποτέ δεν είναι αργά για να δωρίσουμε κάτι, είτε μας προλάβουν οι γιορτές, είτε ακόμα και όχι.

Εσείς τι θα επιλέξετε; 

Μέχρι την επόμενη φορά,