Η διάσημη γαλλική μπύρα 1664 Blanc επιστρέφει για 2η συνεχή σεζόν στο 26ο Athens Xclusive Designers Week!

Η διάσημη γαλλική μπύρα 1664 Blanc επιστρέφει για 2η συνεχή σεζόν στο 26ο Athens Xclusive Designers Week. Από τις 7 έως και τις 10 Νοεμβρίου, το Ζάππειο Μέγαρο μεταμορφώνεται σε «ναό» της μόδας, με καταξιωμένους και ανερχόμενους σχεδιαστές να παρουσιάζουν τις δημιουργίες τους.

Η Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας συνεχίζει και φέτος δυναμικά το έργο της, ενδυναμώνει ακόμα περισσότερο το δίκτυο των εγχώριων και διεθνών συνεργασιών της και ενισχύει το εμπορικό της προφίλ. Κάθε χρόνο φέρνει στο προσκήνιο νέους ταλαντούχους σχεδιαστές που ξεκινούν τη σταδιοδρομία τους στον χώρο της μόδας μέσα από το θεσμό των New Designers Awards, που έχουν την ευκαιρία να επιδείξουν τις δημιουργίες τους πλάι σε καταξιωμένους σχεδιαστές που έχουν αφήσει το στίγμα τους στην ελληνική μόδα.

Άρρηκτα συνδεδεμένη με τη γαλλική κουλτούρα και φινέτσα, η 1664 Blanc στηρίζει τον θεσμό των New Designers Awards, ενισχύοντας την προσπάθεια των νέων σχεδιαστών και αναδεικνύοντας τις δημιουργίες και το ταλέντο τους. Τα βραβεία των “New Designers Awards by 1664 Blanc” αποτελούν κίνητρο για τους συμμετέχοντες δημιουργούς να μοιραστούν το πάθος και τα σχέδια τους με τους λάτρεις της μόδας. Αυτή τη φορά οι ανερχόμενοι σχεδιαστές καλούνται να δημιουργήσουν ένα καλοκαιρινό look, εμπνευσμένο από τη Γαλλίδα star και τον αέρα της Γαλλικής ριβιέρας.

Την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου από τις 17:30-22:00, θα έχουμε τη χαρά να απολαύσουμε τις κολεξιόν τους, που θα γεμίσουν το Ζάππειο Μέγαρο με γαλλική φινέτσα.

Μέχρι την επόμενη φορά,