του Πάνου Ζαχαράκη, 

Η διάσημη γαλλική μπύρα 1664 Blanc έδωσε το παρών για 2η συνεχή σεζόν στο 26ο Athens Xclusive Designers Week!

Η Εβδομάδα Μόδας της Ελλάδας ολοκληρώθηκε για ακόμη μία φορά με επιτυχία!

Φαντασμαγορικές επιδείξεις και παρουσίες που παρευρέθηκαν στις πρώτες, καινοτόμες ιδέες που ταξιδεύουν συνυφασμένες με την διαχρονική ταυτότητα μεγάλων ελλήνων σχεδιαστών, ήταν μόνο μερικά από τα χαρακτηριστικά της.

 

 

Αλλά μήπως θα έπρεπε στην εξίσωση αυτή να τοποθετηθούνε και περισσότερες νέες μεταβλητές; Ο καλύτερος τρόπος για να επιτευχθεί, δεν είναι άλλος από τον θεσμό των New Designers Awards, τα οποία στηρίζουν τα τελευταία χρόνια νέους ή/και ανερχόμενους σχεδιαστές και φέτος μας «ταξίδεψαν» στη Γαλλική Ριβιέρα! 

 

 

Τα New Designers Awards by 1664 Blanc πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου, για 2η συνεχόμενη σεζόν, στα πλαίσια του 26ου Athens Xclusive Designers Week, στο Ζάππειο Μέγαρο. Η 1664 Blanc, η Γαλλίδα Σταρ με τη μοναδική φρουτώδη γεύση, σαγήνευσε τα πλήθη και έβαλε τη δική της υπογραφή για ακόμη μία φορά στο θεσμό της Εβδομάδας Μόδας της Αθήνας. Λάτρεις της μόδας τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση και απόλαυσαν τα εντυπωσιακά fashion shows.

 


Τα New Designers Awards by 1664 Blanc, στηρίζουν έμπρακτα την προσπάθεια των ανερχόμενων σχεδιαστών. Φέτος, οι 12 συμμετέχοντες άντλησαν έμπνευση από ένα «Ταξίδι στη Γαλλική Ριβιέρα» και, μέσα από τις ευφάνταστες δημιουργίες τους, μας μετέφεραν σε ένα φινετσάτο σκηνικό.

 

Η τελετή βράβευσης πραγματοποιήθηκε στο επιβλητικό Περιστύλιο του Ζαππείου. Μεγάλοι νικητές της βραδιάς ήταν η Ελένη Ύψου με το brand IP Suit, που έλαβε το Best New Designer Award, ο Yiorgos Michoudis, νικητής του Best Trendsetter Award και η Manto Mastrokalou, η οποία διακρίθηκε με το Best Catwalk Award.

1664 Blanc. Taste the French way of life!