Καλοκαίρι, θάλασσα και η χαρά του να προσφέρεις και να κάνεις κάτι σημαντικό για το περιβάλλον, αλλά και για εσένα! Το Clean Up Challenge της BDTK, επιστρέφει!

Η Παγκόσμια Ημέρα του Περιβάλλοντος φέρνει το #challenge του καλοκαιριού!

Το Bdtk Clean Up Challenge είναι μια πρωτοβουλία που προέκυψε από την αγάπη μας για το περιβάλλον και την ανάγκη μας να απολαμβάνουμε παραλίες, δρόμους και πάρκα χωρίς σκουπίδια.

Το καλοκαίρι του 2020 η ομάδα της Βdtk οργάνωσε για πρώτη φορά το «clean up challenge». Μέσω της δράσης αυτής προσκαλέσαμε το κοινό, συνεργάτες και φίλους σε μια συλλογική προσπάθεια με σκοπό την συλλογή απορριμμάτων και ιδίως πλαστικού.

Η ομάδα της Bodytalk συγκέντρωσε εκατοντάδες σακούλες με σκουπίδια από παραλίες της Αττικής, και με την βοήθεια συνεργατών, φίλων και εθελοντών, μαζεύτηκαν πολύ περισσότερες από διάφορες παραλίες σε όλη την Ελλάδα. Επιπλέον δώσαμε ένα extra κίνητρο προσφέροντας στους συμμετέχοντες την ευκαιρία να κερδίσουν ένα 4 ήμερο ταξίδι με ιστιοπλοϊκό σε συνεργασία με την εταιρεία Thrace Yachting.

Το 2ο Clean Up Challenge είναι εδώ για συνεχόμενη χρονιά, και ανεβάζει τον πήχη ακόμα πιο ψηλά. Στόχος μας είναι να διπλασιάσουμε τον όγκο σκουπιδιών που μαζέψαμε πέρυσι, προκαλώντας όλο και περισσότερο κόσμο να συμμετέχει. Δίπλα μας στην ενέργεια αυτή βρίσκεται και το Connect your city, το πρώτο ολοκληρωμένο Κέντρο Νέων στην Ελλάδα.

Σε προκαλούμε να συμμετέχεις στο πιο διασκεδαστικό και ταυτόχρονα οικολογικό challenge του καλοκαιριού.

Ενέπνευσε και άλλους ανθρώπους να στηρίξουν τη δράση αυτή και κέρδισε!

Πώς θα λάβεις μέρος:

  1. Φόρεσε το αγαπημένο σου Bdtk outfit, μάζεψε τους φίλους σου για να καθαρίσετε το αγαπημένο σας φυσικό χώρο από τα σκουπίδια.
  2. Κάνε post ή story στο Instagram, το πριν και το μετά από τον χώρο που χρειάστηκε να καθαρίσεις, tag @bodytalk_bdtk και προκάλεσε 3 φίλους σου για να μπεις στον μεγάλο διαγωνισμό. Spread the challenge people!

Τρεις super τυχεροί θα κερδίσουν:

 

  • Ένα αξέχαστο ταξίδι με ιστιοπλοϊκό από την Thrace Yachting https://www.thraceyachting.com/
  • Μια σανίδα SUP για ατελείωτες ώρες θαλάσσιων sport
  • Ένα ηλεκτρικό σπαστό ποδήλατο για συναρπαστικές μετακινήσεις στην πόλη.

* Σε κάθε έγκυρη συμμετοχή θα δίνεται μια δωροεπιταγή αξίας 30€ και ένα Bdtk t-shirt
* Διάβασε τους όρους συμμετοχής εδώ: https://www.bodytalk.com/el/media/blo…

To challenge ολοκληρώνεται στις 16 Ιουλίου!

Are you ready to accept the challenge?
#challenge_accepted #bdtk #trainforpleasure