Τώρα τα φρύδια σου μεταμορφώνονται εύκολα και γρήγορα, με το νέο Brow Styler από την Benefit! 

Είσαι έτοιμη να ζήσεις την απόλυτη μεταμόρφωση στα φρύδια σου; 

Όχι ένα, ούτε δύο, αλλά τρία διαφορετικά looks σε περιμένουν με το μαγικό Brow Styler, το νεότερο μέλος στην οικογένεια φρυδιών της Benefit, που ήρθε να προστεθεί και να μας ενθουσιάσει, μεταμορφώνοντας τα φρύδια μας με μία κίνηση (ή και δύο!)! 

Ουσιαστικά, πρόκειται για ένα προϊόν 2 σε 1, το οποίο χάρις στη φυσιολογία του αλλά και στη σύστασή του, μπορεί να δημιουργήσει μέχρι και 3 διαφορετικά στυλ στα φρύδια σας, εύκολα και γρήγορα!

Η μία του πλευρά απαρτίζεται από το κερί – μολύβι το οποίο σχηματίζει και καθορίζει τα φρύδια, με αδιάβροχη σύσταση και 18ωρη διάρκεια, ενώ η άλλη πλευρά έχει την πούδρα σε ελεύθερη μορφή, η οποία έρχεται με ένα applicator με μύτη ακριβείας για εφαρμογή on fleek, που χτίζεται εύκολα, χαρίζει φυσικά γεμάτα φρύδια ενώ έχει σούπερ διακριτικό τελείωμα.

Τριπλασίασε το στυλ των φρυδιών σου! 1+1 = 3! 

Φυσικά και γεμάτα φρύδια; Χρησιμοποίησε την πούδρα για σχηματισμό και γέμισμα!

Τέλεια σχηματισμένα; Το κερί – μολύβι θα κάνει όλη τη “δουλειά” για φρύδια on fleek!

Έντονα και καθορισμένα; Σχημάτισε το περίγραμμα με το κερί – μολύβι και γέμισε με την πούδρα, για αψεγάδιαστο αποτέλεσμα! 

Θα το βρεις διαθέσιμο σε 8 αποχρώσεις, από την Cool  Light Blonde μέχρι και την Cool Soft Black και θα γίνει ο σύμμαχός σου για ονειρεμένα φρύδια, με αντοχή και τέλεια σχηματισμένα! 

Επισκέψου ένα κατάστημα SEPHORA ή βρες το online, στο sephora.gr

Χρησιμοποίησα το Brow Styler στην απόχρωση 5 (Warm Black – Brown), έδωσα σχήμα και καθορισμό με το κερί – μολύβι και γέμισα ελαφρά με την πούδρα σε ελεύθερη μορφή.

Μέχρι την επόμενη φορά,