Φροντίδα, επανόρθωση και αναγέννηση των μαλλιών με τον πιο φυσικό τρόπο και το Follicle Enhancer, από το brand Edge Naturale!

Με το καλοκαίρι να μας αποχαιρετά και το φθινόπωρο να βρίσκεται προ των πυλών, ήρθε η ώρα που “επανορθώνουμε” τις ζημιές που δημιουργήθηκαν κατά το προηγούμενο διάστημα, από την επαφή μας με τη θάλασσα, τον ήλιο και τους περιβαλλοντικούς παράγοντες.

Όπως είναι γνωστό, κατά τις μεταβάσεις από την μία εποχή στην άλλη, τα μαλλιά μας ταλαιπωρούνται ιδιαίτερα και δεν είναι λίγες φορές, που παρατηρείται ελαφριά τριχόπτωση ή ακόμα και αραίωση, λόγω των συνθηκών που αλλάζουν γύρω μας. 

Φυσικά, αυτό δεν είναι κάτι που δεν λύνεται, αφού πλέον με την σωστή περιποίηση και διατροφή, η τριχόπτωση και η αραίωση μπορούν να αποτελέσουν..παρελθόν, εύκολα, γρήγορα και το κυριότερο, άμεσα.

Το Follicle Enhancer από Edge Naturale είναι ένα σύστημα επανόρθωσης και αναγέννησης των προβληματικών περιοχών στο τριχωτό της κεφαλής.

Χάρις στα φυσικά έλαια που περιέχει, τη μέντα και το γάλα καρύδας, επιταχύνει την αναγέννηση των θυλάκων την τρίχας, ενώ επανορθώνει τους ήδη υπάρχοντες, δίνοντας τους ένα απίστευτο boost για να δημιουργηθεί νέα και υγιής τρίχα. Η φόρμουλα του εμπλουτισμένη με μέντα, δημιουργεί μία αίσθηση δροσιάς στο scalp, το ηρεμεί ενώ “δουλεύει” στην αναδόμηση των ριζών.

Κατασκευασμένο στην USA και τηρώντας τις προδιαγραφές για τα συστατικά, βάσει των αμερικανικών προτύπων παραγωγής, είναι απόλυτα ασφαλές, cruelty free και έρχεται με σούπερ εύκολη εφαρμογή και άμεσα αποτελέσματα.

Τρόπος χρήσης: 

Σε καθαρά μαλλιά, τοποθετείς μικρή ποσότητα του Follicle Enhancer στα δάχτυλα σου και το εφαρμόζεις στις προβληματικές περιοχές, κάνοντας ελαφρύ μασάζ για να απορροφηθεί. Θα νιώσεις μία αίσθηση -σα να σε γαργαλάνε- αφού η μέντα έχει ξεκινήσει ήδη να διεγείρει τις ρίζες σου, για γρήγορη και αποτελεσματική αναδόμηση!

Με εντατική χρήση, θα δεις πώς ακόμα και τα πιο “δύσκολα” σημεία αρχίζουν να γεμίζουν φυσικά, ενώ η τρίχα είναι πιο δυνατή, υγιής και ενυδατωμένη!

Τα συστατικά:

Water, Carbomer, Stearic Acid, Petrolatum Glyceryl Stearate, Glycerin, Cetyl Alcohol, Mineral Oil, Peppermint Oil, Argan Oil, Avocado Oil, Niacin, Castor Oil, Jojoba Oil, Coconut Milk Extract, Phenoxyethanol (and) Ethylhexylglycerin.

“Revive Your Edges, Naturally, Quickly, and Easily With Edge Naturale”

 

Εσύ τι προϊόντα χρησιμοποιείς για να επαναφέρεις τα μαλλιά σου μετά τις διακοπές;

Έχεις δοκιμάσει το συγκεκριμένο;

Μέχρι την επόμενη φορά,