Οικονομικό Liquid Lipstick με μόλις 3,50 ευρώ από την Essence. Αξίζει ή όχι;

Beauty Junkies του κόσμου ενωθείτε! 

Μετά από αρκετό καιρό, έχουμε (επιτέλους) αναλυτικό review, σε λατρεμένο προϊόν ομορφιάς. Σήμερα λοιπόν, “βουτάμε” στα βαθιά και ερχόμαστε “αντιμέτωποι” με ένα super οικονομικό, σχετικά πρόσφατα λανσαρισμένο, προϊόν, που δεν είναι άλλο από τα liquid lipsticks της Essence και τη σειρά Mad About Matte.

Με άκρως θελκτική τιμή, cute συσκευασία και 10 αποχρώσεις, θα κερδίσει την αγάπη μας και τη θέση του στο boudoir μας;

Πάμε να το δούμε! 

Packaging 

Ξεκινάμε τοποθετώντας στο “μικροσκόπιο” τη συσκευασία, το applicator και την εφαρμογή. Αρχικά, όπως θα γίνει αντιληπτό και από τις φωτογραφίες, το προϊόν κλείνεται σε ένα tube σε φυσιολογία σωληναρίου, απόλυτα ασφαλές για μετακινήσεις και έρχεται στα 8ml, ποσότητα αρκετά ικανοποιητική σε σχέση με πολλά υγρά κραγιόν που κυκλοφορούν στο εμπόριο.

Το applicator που διαθέτει είναι σε μορφή “κλεψύδρας”, κάνοντας την τοποθέτηση απίστευτα εύκολη και γρήγορη, ακολουθώντας τις φυσικές καμπύλες των χειλιών αβίαστα και εναποθέτοντας πλούσιο χρώμα με τη πρώτη εφαρμογή.

Σύσταση

Περνώντας στη σύσταση, πρόκειται για ένα highly pigmented (πλούσιο σε χρώμα) υγρό κραγιόν, με πουδρέ φινίρισμα, ελαφρύ στα χείλη και μη κολλώδες. Από τη πρώτη εφαρμογή αφήνει ένα απόλυτα opaque αποτέλεσμα, χωρίς αντιαισθητικά κενά, γεγονός που κάνει μία δεύτερη τοποθέτηση τουλάχιστον περιττή. Στεγνώνει 100% matte, σε περίπου ένα λεπτό και δεν μεταφέρεται, ενώ είναι και kissproof.

Σαν αποτέλεσμα δεν είναι ξηρό και δεν δημιουργεί την αίσθηση “τραβήγματος” στα χείλη όπως πολλά παρεμφερή υγρά κραγιόν, παρόλα αυτά όμως σε πολύ ξηρά χείλη σίγουρα θα πρότεινα ενυδάτωση πριν και απολέπιση  με κάποιο scrub. Τέλος, η διάρκεια του είναι υπερβολικά καλή, αν αναλογιστούμε και τη τιμή, αφού κρατάει σχεδόν αναλλοίωτο 6-7 ώρες, είτε φάτε είτε πιείτε.

Αξίζει να το δοκιμάσω; 

Φυσικά!

Βρες την απόχρωση που σου ταιριάζει και πίστεψε με δεν θα το βγάλεις από τη τσάντα σου και από τα χείλη σου. Από dusty pink αποχρώσεις μέχρι έντονα burgundy, σίγουρα θα βρεις κάποιο που θα λατρέψεις και δεν θα το μετανιώσεις.

Οι αποχρώσεις που έχω στη συλλογή μου είναι οι εξής: 

  • 05 Dangerously Yours 
  • 09 Magnetic Bloom 

Μέχρι την επόμενη φορά,