Βρίσκεσαι στη Λάρισα; Ήρθε η ώρα να γνωρίσεις το Laser Salon, έναν μοναδικό, νέο χώρο ομορφιάς, στο κέντρο της πόλης!

Νέο άρθρο ομορφιάς, αυτή τη φορά ελάχιστα διαφορετικό από ότι σας έχω συνηθίσει! 

Σήμερα, μετά από αρκετές επισκέψεις μου, ήρθα να σας μεταφέρω εντυπώσεις αλλά και πληροφορίες για έναν νέο και μοναδικό χώρο που δημιουργήθηκε στη Λάρισα, στις υπηρεσίες της ομορφιάς! Ο λόγος για το Laser Salon, ένα σύγχρονο και εξειδικευμένο κέντρο αισθητικής, στο κέντρο της πόλης! 

Σε έναν υπέροχο, καλαίσθητο, καθαρό και minimal χώρο, μπορείτε να απολαύσετε θεραπείες προσώπου και αποτριχώσεις με τα τελευταία μηχανήματα νέας γενιάς, με ασφάλεια και πάντα, κάτω από το άγρυπνο βλέμμα των ειδικών.

Με έδρα στην Αθήνα, το Laser Salon ειδικεύεται στην αποτρίχωση, με τη χρήση μηχανημάτων τελευταίας γενιάς Laser Αλεξανδρίτη 755nm και στις θεραπείες προσώπου που ικανοποιούν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς.

Πιο συγκεκριμένα, χάρις στο άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, αφού δοκιμάσετε δωρεάν το Skin Scanner, ειδικό scanner προσώπου με ακριβείς μετρήσεις για την κατάσταση του δέρματος σας, μπορείτε να επιλέξετε με τους ειδικούς την κατάλληλη θεραπεία για εσάς, στοχεύοντας και ικανοποιώντας με επιτυχία κάθε σας ανάγκη. 

Ενδεικτικά, μπορείτε να δοκιμάσετε την αναίμακτη Μεσοθεραπεία με Mmicroneedling, ιδανική θεραπεία για σύσφιξη και αντιμετώπισή ουλών από ακμή ή την Αυτόλογη Μεσοθεραπεία η οποία επιβραδύνει τη διαδικασία της γήρανσης, χρησιμοποιώντας τα δικά σας ενεργοποιημένα αιμοπετάλια με ειδική επεξεργασία και χωρίς ανεπιθύμητες παρενέργειες.

Εν συνεχεία, μπορείτε να χαρίσετε ένα super boost ενυδάτωσης στην επιδερμίδα σας, με τον Βαθύ Καθαρισμό σε συνδυασμό με Αρωματοθεραπεία, για να απομακρύνετε τους ρύπους και τα νεκρά κύτταρα, χαρίζοντας λάμψη και ανανέωση στο πρόσωπο σας! 

Αν πάλι ταλαιπωρήστε από σημάδια ακμής και είστε στην αναζήτηση για μία ακόμα πιο εντατική θεραπεία, η Δερμοαπόξεση με Διαμάντια είναι ιδανική για εσάς που θέλετε να βελτιώσετε άμεσα την επιδερμίδα σας και να απαλλαγείτε από δυσχρωμίες και ουλές. 

Φυσικά, στα Highlights βρίσκονται και οι θεραπείες με τις Ραδιοσυχνότητες αλλά και η Μεσοθεραπεία με Υπερήχους, ενώ η Δερμοαπόξεση με Jet Νερού είναι μία “βόμβα” λάμψης στις θαμπές και ταλαιπωρημένες επιδερμίδες.  

Στα μεγάλα θετικά βρίσκεται το γεγονός ότι μπορείτε να φτιάξετε συνδυαστικά το δικό σας πρόγραμμα που να ανταπεξέρχεται πλήρως στις ανάγκες της επιδερμίδας σας, για μόνιμα και εντυπωσιακά αποτελέσματα!

Οι προηγμένες και μη-επεμβετικές μέθοδοι του Laser Salon, εγγυώνται ορατά και άμεσα αποτελέσματα, αντιμετωπίζοντας ακόμα και τις πιο δύσκολες περιπτώσεις. 

Φυσικά, για καλύτερη πληροφόρηση μπορείτε να μεταβείτε στον χώρο τους, στην οδό Βενιζέλου 28 στη Λάρισα και να γνωρίσετε από κοντά τους ειδικούς που θα σας λύσουν λεπτομερώς οποιαδήποτε απορία έχετε!

EXTRA TIP: Μη ξεχνάτε να ενημερώνεστε και για τις μοναδικές προσφορές που έχουν κάθε μήνα, για να επωφεληθείτε ακόμα περισσότερο σε συνεδρίες για αποτρίχωση, με τα καλύτερα μηχανήματα που κυκλοφορούν! 

Για περισσότερες πληροφορίες, stay social με το Laser  Salon!

ΛΑΡΙΣΑ: Βενιζέλου 28 – Τηλ: 2410 250254

Π. ΦΑΛΗΡΟ: Μιλτιάδου 1 & Λεωφ. Αμφιθέας – Τηλ: 210 9822202

Instagram 

Facebook 

Μέχρι την επόμενη φορά,