Η LITTLE SECRETS NATURAL COSMETICS παρουσιάζει μια νέα κατηγορία προϊόντων, εμπνευσμένα από το clean beauty και την φύση.

EARTH COLLECTION

Μια σύγχρονη, δυναμική συλλογή με γήινες συσκευασίες, αρώματα εμπνευσμένα από φυτά, μπαχαρικά, υφές και καρπούς.

AMBER NATURAL SOY CANDLE 210ML & AMBER HOME DIFFURER 100ML

Ξυλώδες και αισθαντικό κεχριμπάρι με νότες από λεμόνι, κίτρο. Νότες κορυφής από ηλιοτρόπιο και βιολέτα, ενώ κλείνει με νότες από βετιβέρ, σανταλόξυλο, μόσχο και βανίλια.

PEONY NATURAL SOY CANDLE 210ML & AMBER HOME DIFFUSER 100ML

Λαμπερή και σαγηνευτική παιώνια με νότες από κόκκινο μήλο και περγαμόντο. Στη μέση βρίσκουμε νότες από παιώνια, κόκκινο τριαντάφυλλο, γιασεμί και βιολέτα.

Το άρωμα ολοκληρώνεται με νότες από ξύλα, μόσχο και σουέτ.

  • Το αρωματικό κερί της σειράς EARTH είναι φτιαγμένο με 100% πιστοποιημένο φυτικό κερί σόγιας χωρίς φυτοφάρμακα, ζιζανιοκτόνα (Pesticide and Herbicide Free Certification), φέρει επίσης πιστοποίηση non-gmo (no genetically modified organisms) και τα καλύτερα ποιοτικώς, αρωματικά έλαια.
  • Τα φυτίλια, είναι βαμβακερά, δεν περιέχουν μόλυβδο ή άλλα μέταλλα και προσφέρουν καθαρή καύση χωρίς εκπομπές αιθάλης.
  • Τα δοχεία τους είναι επαναχρησιμοποιούμενα, αφού καθαρίζονται εύκολα με ζεστό νερό και σαπούνι.
  • Δεν περιέχουν παραφίνη ή άλλα πετρελαιοειδή.

Ο διαλύτης του αρωματιστή χώρου της συλλογής EARTH παράγεται από την ανανεώσιμη πηγή του φασολιού σόγιας. Είναι πλήρως βιοδιασπώμενος, μη εύφλεκτος, δεν επιβαρύνει το θαλάσσιο περιβάλλον και δεν είναι τοξικός για τον άνθρωπο και τα ζώα.

Εξατμίζεται τελείως και δεν αφήνει δυσάρεστη μεταλλική οσμή.

MIND THE PLANET: τα προϊόντα της LITTLE SECRETS NATURAL COSMETICS έχουν ποσοστό φυσικότητας πάνω 91%, δεν χρησιμοποιούνται συνθετικά αρώματα, αλλεργιογόνα, parabens, χημικά συστατικά και δεν γίνονται πειράματα σε ζώα. Όλα τα υλικά συσκευασίας είναι 100% ανακυκλώσιμα και το χαρτί είναι πιστοποιημένο από το Συμβούλιο Διαχείρισης Δασών FSC (Forest Stewardship Council® ), προερχόμενο από ανακυκλώσιμες πηγές.

Τέλος, μειώνεται η χρήση χαρτιού χρησιμοποιώντας σε όλες τις συσκευασίες QR code ώστε να αναζητάς ηλεκτρονικά όλες τις πληροφορίες των προϊόντων χωρίς την χρήση εντύπων.

Τα προϊόντα της LITTLE SECRETS NATURAL COSMETICS μπορείτε να τα βρείτε σε επιλεγμένους χώρους ομορφιάς, φαρμακεία, ξενοδοχεία, και spa, σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο και στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.littlesecrets.gr.