Η LITTLE SECRETS NATURAL COSMETICS  παρουσιάζει τη SUMMER LIGHT συλλογή της. Δύο πολυτελή λάδια για το σώμα, για έντονο μαύρισμα και δύο scrub έρχονται να γεμίσουν με άρωμα καλοκαιριού τις μέρες μας!

THE SUMMER LIGHT COLLECTION

 

Μία συλλογή όλο φως και άρωμα, που θα μας συνεπαίρνει σαν καλοκαιρινό δειλινό, χαρίζοντάς μια εμπειρία περιποίησης και πολυτέλειας στον εαυτό μας. Ζεστές νότες από εξωτική καρύδα και βανίλια σε συνδυασμό με ανθισμένο γιασεμί και γαρδένια καθώς και μεσογειακό περγαμόντο και άνθη πορτοκαλιάς μας μεταφέρουν σε ένα μαγικό καλοκαίρι.

The Bronzelight Glow SPF 6

Ένα πολυτελές, λαμπερό λάδι σώματος με 91% φυσικά συστατικά, δίνει στην επιδερμίδα ηλιοκαμένη λάμψη, ενυδάτωση, επιτάχυνση μαυρίσματος και αντηλιακή προστασία. Αυτή η πλούσια, πολυτελής φόρμουλα με οργανικά έλαια καρύδας, αμυγδάλου, macadamia, jojoba, ηλίανθο, βούτυρο κακάο και βιταμίνες, αφήνει στο δέρμα μια μεταξένια απαλή αίσθηση, βαθιά θρέψη, ενισχύοντας το μαύρισμα ενώ ταυτόχρονα το προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες χάρη στα αντιοξειδωτικά συστατικά του.

Το άρωμά του με νότες από περγαμόντο, γαρδένια και καρύδα, σε συνδυασμό με τις bronze ιριδίζουσες πέρλες, κάνει το μαύρισμα πιο έντονο, τη διάρκειά του μεγαλύτερη και το δέρμα λαμπερό και ενυδατωμένο.

 

The Bronzelight Scrub

Ένα πολυτελές scrub σώματος, με 96,5% φυσικά συστατικά, με καστανούς και λευκούς κρυστάλλους ζάχαρης και κόκκους αλατιού που απομακρύνουν τα νεκρά κύτταρα αφήνοντας την επιδερμίδα ενυδατωμένη και λαμπερή.

Με οργανικά έλαια καρύδας, αμυγδάλου, macadamia, jojoba, ηλίανθο, βούτυρο κακάο και βιταμίνες. Το άρωμά του με νότες από περγαμόντο, γαρδένια και καρύδα.

 

The Sunlight Glow SPF 6

 

Ένα πολυτελές, λαμπερό λάδι σώματος με 91% φυσικά συστατικά, δίνει στην επιδερμίδα ηλιοκαμένη λάμψη, ενυδάτωση, επιτάχυνση μαυρίσματος και αντηλιακή προστασία. Αυτή η πλούσια, πολυτελής φόρμουλα με οργανικά έλαια καρύδας, αμυγδάλου, macadamia, jojoba, ηλίανθο, βούτυρο κακάο και βιταμίνες αφήνει στο δέρμα μια μεταξένια απαλή αίσθηση, βαθιά θρέψη, ενισχύοντας το μαύρισμα ενώ ταυτόχρονα το προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες χάρη στα αντιοξειδωτικά συστατικά του.

Το άρωμά του με άνθος πορτοκαλιού, γαρδένια και βανίλια, σε συνδυασμό με τις χρυσές ιριδίζουσες πέρλες, κάνει το μαύρισμα πιο έντονο, τη διάρκειά του μεγαλύτερη και το δέρμα λαμπερό και ενυδατωμένο.

The Sunlight Scrub

Ένα πολυτελές scrub σώματος, με 96,5% φυσικά συστατικά, με καστανούς και λευκούς κρυστάλλους ζάχαρης και κόκκους αλατιού που απομακρύνουν τα νεκρά κύτταρα αφήνοντας την επιδερμίδα ενυδατωμένη και λαμπερή.

Με οργανικά έλαια καρύδας, αμυγδάλου, macadamia, jojoba, ηλίανθο, βούτυρο κακάο και βιταμίνες. Το άρωμά του με νότες από άνθος πορτοκαλιού, γαρδένια και βανίλια.

 

Φιλοσοφία της LITTLE SECRETS NATURAL COSMETICS;

“Όποια και αν είναι η εκδοχή της δικής σας ευτυχίας, πρέπει να ξεκινά με μία θετική σκέψη.”

MIND THE PLANET: τα προϊόντα της LITTLE SECRETS NATURAL COSMETICS έχουν ποσοστό φυσικότητας πάνω 91%, δεν χρησιμοποιούνται συνθετικά αρώματα, αλλεργιογόνα, parabens, χημικά συστατικά και δεν γίνονται πειράματα σε ζώα. Όλα τα υλικά συσκευασίας είναι 100% ανακυκλώσιμα και το χαρτί είναι πιστοποιημένο από το Συμβούλιο Διαχείρισης Δασών FSC (Forest Stewardship Council® ), προερχόμενο από ανακυκλώσιμες πηγές.

Τέλος, μειώνεται η χρήση χαρτιού χρησιμοποιώντας σε όλες τις συσκευασίες QR code, ώστε να αναζητάς ηλεκτρονικά όλες τις πληροφορίες του προϊόντος χωρίς την χρήση εντύπων.

Τα προϊόντα της LITTLE SECRETS NATURAL COSMETICS μπορείτε να τα βρείτε σε επιλεγμένους χώρους ομορφιάς, φαρμακεία, ξενοδοχεία, και spa, στην Ελλάδα και στη Κύπρο καθώς και στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.littlesecrets.gr.