Η Jurlique επαναστατεί για άλλη μία φορά και φέρνει το απόλυτο προϊόν του καλοκαιριού που δεν θα αποχωριστείτε στιγμή.

Το νέο επίτευγμα της Jurlique ακούει στην ονομασία “ACTIVATING WATER ESSENCE” και πρόκειται για ένα ειδικό συμπύκνωμα για το πρόσωπο, που θα καταλάβει σημαντική θέση στην καθημερινότητά μας. 

Ο λόγος λοιπόν για ένα face mist, το οποίο απευθύνεται σε όλους τους τύπους δέρματος και χαρίζει βαθιά ενυδάτωση στην επιδερμίδα ενώ μεγιστοποιεί την αποτελεσματικότητα των μετέπειτα προϊόντων που θα χρησιμοποιηθούν, όπως ο ορός ή η κρέμα ημέρας, με απώτερο αποτέλεσμα να προσδώσει μία πλήρη ανανέωση στην επιδερμίδα του προσώπου. 

Με βασικό συστατικό το βιοδυναμικό εκχύλισμα των ριζών της μολόχας, ενυδατώνει σε βάθος τις στοιβάδες της επιδερμίδας, διατηρώντας την υγρασία σε σταθερά επίπεδα ενώ την αναζωογονεί χαρίζοντας λάμψη στο θαμπό δέρμα. Πιο συγκεκριμένα, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε, τα αποτελέσματα έδειξαν πως το 88% των γυναικών που συμμετείχαν και που χρησιμοποίησαν το Activating Water Essence καθημερινά για διάστημα 14 ημερών, δήλωσαν ότι ένιωσαν διαφορά στην επιδερμίδα τους, αναφέροντας ότι ήταν σαφώς πιο ενυδατωμένη.

Που οφείλεται όμως η αποτελεσματικότητα της μολόχας;

Η ρίζα της μολόχας περιέχει ένα υψηλό ποσοστό μίας κολλώδους ουσίας η οποία έχει την ικανότητα να δρα και να ενυδατώνει βαθιά το δέρμα, ενώ ταυτοχρόνως το εξισορροπεί και το ηρεμεί.

Το Activating Water Essence, εν κατακλείδι, κλείνει μέσα του όλες τις θαυματουργές ιδιότητες της μολόχας για την επιδερμίδα μας και ειδικά σε μία εποχή όπως το καλοκαίρι που το δέρμα μας “διψά” πολλές φορές για ενυδάτωση, σίγουρα θα αποτελέσει μία μικρή “όαση” για εκείνο.

Που μπορείτε να το βρείτε:

Τα προϊόντα Jurlique στην Ελλάδα διανέμονται σε επιλεγμένα φαρμακεία, στα Carelab by Attica καθώς και στα καταστήματα Beautycom.

Εσείς θα το δοκιμάσετε;

Μέχρι την επόμενη φορά,