Η Revolution x Petra XOXO Contour & Highlighter Palette ήταν αποκάλυψη και σήμερα μαθαίνεις τα πάντα για αυτή, στο It’s His and Hers!

Νέο άρθρο για #beauty κυκλοφορία μόλις έφθασε στο It’s His and Hers και δηλώνω τουλάχιστον ενθουσιασμένη!

Ούσα πολύ καιρό στην αναζήτηση για καλές παλέτες φωτοσκιάσεων, είτε drugstore είτε high end, η “τύχη” με έφερε μπροστά στο σημερινό “διαμαντάκι” το οποίο θα αναλύσουμε, που δεν είναι άλλο από την παλέτα της Revolution σε συνεργασία με την Beauty Influencer Petra Vančurová (πιο συγκεκριμένα την δεύτερη τους συνεργασία) και την Petra XOXO Contour & Highlighter Palette

Συσκευασία

Ξεκινάμε αρχικά από το packaging, δηλαδή την συσκευασία που περικλείει το ίδιο το προϊόν, τόσο την εξωτερική (το κουτί με το οποίο έρχεται δηλαδή) όσο και με την εσωτερική (την συσκευασία μέσα στην οποία περιέχεται το προϊόν). 

Η παλέτα έρχεται σε ένα υπέροχο silver glittery box, με κενό στην μέση για να προβάλλει το προϊόν και οι αποχρώσεις, ενώ όλα τα συστατικά βρίσκονται τυπωμένα στην πίσω πλευρά, γεγονός που δίνει αμέσως μία αίσθηση πολυτέλειας, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς την τιμή της, η οποία δεν ξεπερνά τα 15 ευρώ. Βγάζοντας την παλέτα από το box, βλέπουμε μία αρκετά στιβαρή συσκευασία από πλαστικό, με το λογότυπο της Petra πάνω, αλλά και το σύμβολο ΧΟΧΟ (της δεύτερης συλλογής) αποτυπωμένο σε μερικές αποχρώσεις της, μετατρέποντάς το αυτόματα σε ένα πολύ όμορφα “μελετημένο” προϊόν, αναφορικά με την πρώτη εμφάνιση.

Η παλέτα έρχεται με 8 αποχρώσεις των 2g η κάθε μία, μία αρκετά καλή ποσότητα θα λέγαμε, και κλείνει μέσα της 4 αποχρώσεις για bronzing και contouring και 4 highlighters σε διαφορετικές αποχρώσεις. 

Οι αποχρώσεις 

Περνώντας στην σύσταση και στις αποχρώσεις, όπως προανέφερα, η Revolution x Petra XOXO Contour and Highlight Palette έρχεται με 8 πουδρένιες αποχρώσεις για φωτοσκιάσεις. Πιο συγκεκριμένα, στην παλέτα θα βρεις 4 αποχρώσεις για contouring και 4 highlighters, με τους τόνους να ποικίλλουν. 

Είναι εμφανής η προσπάθεια της Petra να δημιουργήσει μία παλέτα με πιο universal αποχρώσεις (που θα ταιριάζουν στους περισσότερους), γεγονός όμως δύσκολο, αφού μερικές αποχρώσεις της παλέτας ή θα είναι πολύ ανοιχτές ή το αντίθετο, χωρίς όμως σε καμία περίπτωση να μην αναγνωρίζω πώς είναι αναμφίβολα μία πολύ καλή προσπάθεια. 

Στην παλέτα λοιπόν θα βρούμε δυο υπέροχα “ψυχρά” highlighters και δύο πιο θερμά, γεγονός που συναντάμε και στις αποχρώσεις για contour, με ψυχρές, θερμές και ουδέτερες εκδοχές. Η σύσταση τους είναι ναι μεν πουδρένια, αλλά έρχονται με πιο “κρεμώδη” υφή, ενώ το fall out είναι σίγουρα κάτι που δεν θα συναντήσεις σε μεγάλο βαθμό, στην συγκεκριμένη παλέτα. Απλώνονται με μεγάλη ευκολία, έχουν εκπληκτική απόδοση από την πρώτη εφαρμογή, αναμειγνύονται ομοιόμορφα και δίνουν ένα υπέροχο και flawless αποτέλεσμα, είτε ηλιοκαμένο, αν κάνεις bronzing είτε πιο “αυστηρό” αν θέλεις έντονες φωτοσκιάσεις.

Αξίζει να την αποκτήσω; 

Προσωπικά θα έλεγα ένα μεγάλο “ναι”.

Η συσκευασία και γενικότερα το packaging που την συνοδεύει είναι απόλυτα αξιοπρεπές για την τιμή της, ενώ το προϊόν αυτό καθ’ αυτό είναι εξαιρετικό. Θα ικανοποιήσει σίγουρα αρκετούς τόνους επιδερμίδας, που αναζητούν ένα προϊόν για contouring και highlighting και είναι η απόλυτη travel friendly παλέτα. Πολύ καλό value for money αν αναρωτηθούμε το γεγονός των 8 αποχρώσεων / 2g (που μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ως σκιές), της καλαίσθητης και στιβαρής συσκευασίας και φυσικά της αποδοτικότητας του ίδιου του προϊόντος.

Αν δεν την έχεις δοκιμάσει ήδη, σου προτείνω αδιαμφισβήτητα να την εντάξεις στην συλλογή σου!

Μέχρι την επόμενη φορά,