του Πάνου Ζαχαράκη,

Το “The Fashion Room Service”, ένα μοναδικό event στη πόλη της Θεσσαλονίκης, επιστρέφει την Τετάρτη, 23/10! 

The Fashion Room Service

Ένα μοναδικό δρώμενο που λαμβάνει χώρα εδώ και περίπου ενάμιση χρόνο στην πόλη της Θεσσαλονίκης, το The Fashion Room Service είναι ένα από τις πιο σημαντικές περιστάσεις επικαιρότητας στη Θεσσαλονίκη.

Colors Urban Hotel

Το event θα λάβει χώρα στο ξενοδοχείο Colors Urban Hotel. To ομώνυμο ξενοδοχείο, είναι η πρώτη αλυσίδα καταλυμάτων που προσφέρει προσιτά πολυτελή καταλύματα στο σύγχρονο ταξιδιώτη, στη Θεσσαλονίκη. Προσιτή πολυτέλεια σημαίνει διαμονή σε μεγάλα δωμάτια ή διαμερίσματα με πολύχρωμη και ζωηρή διάθεση χρωμάτων, στο κέντρο της πόλης, μόλις λίγα τετράγωνα μακριά από τα πάντα.

OΖΟΝ Magazine

To ΟΖΟΝ είναι ένα Urban Fashion περιοδικό το οποίο διαγράφει σταθερή και σημαντική πορεία στην ανεξάρτητη έντυπη επικοινωνία. Εστιάζει στην Urban Youth Culture, τη σύγχρονη μόδα, τέχνη και μουσική ενώ τα τελευταία χρόνια κατάφερε να αποκτήσει ένα διεθνές προφίλ και να ξεπεράσει τα ελληνικά σύνορα.

Το OZON κάνει πραγματικότητα το The Fashion Room Service και συνδέει διακεκριμένα και ανερχόμενα Clothing & Accessories brands με την αστείρευτη Urban έμπνευση των χώρων του Colors Hotel σε μία μοναδική περίσταση με σκοπό να τα γνωρίσεις, καθώς και fashion experts της πόλης σε ένα ζωηρό πάρτι που θα λάβει μέρος.

The Garden Bar

O καταπληκτικός χώρος που θα φιλοξενήσει το απόλυτο dope party που δεν πρέπει να χάσεις. To The Garden Bar βρίσκεται στην οδό Αγίου Μηνά 16, παράλληλη της Τσιμισκή και αποτελεί ουσιαστικά την δεύτερη είσοδο του ξενοδοχείου. Ένας ξεχωριστά διακοσμημένος χώρος που από τη δημιουργία του δεν παύει να μας εκπλήσσει με τις καινοτόμες ιδέες όσο αναφορά την εστίαση και ιδιαίτερα το φαγητό και το Brunch.

Beefeater Gin Pink

Η νέα τολμηρή εκδοχή της Beefeater Gin που σε περιμένει να δοκιμάσεις στο Party. Περιέχει φυσικό εκχύλισμα φράουλας και είναι βασισμένο στη συνταγή του James Burrough από το 1820, την οποία και θα δοκιμάσεις στο Beefeater Pink Long Drink σου.

Off Radio

Φυσικά η βραδιά θα χορέψει σε Dance Beat ρυθμούς με μουσική από τους ειδικούς στο είδος τους, τον OFF RADIO, έναν ανεξάρτητο online ραδιοφωνικό σταθμό που ιδρύθηκε το 2008 και κατάφερε να αποτελεί ένα από τους πιο διάσημους ελληνικούς online σταθμούς.

Σας περιμένουμε εκεί, Τσιμισκή 13, την Τετάρτη 23 του μήνα από τις 17.00 ως τις 23.00.