Τα μαλλιά σου “λαδώνουν” κάθε δεύτερη μέρα; Σήμερα σου έχουμε την λύση, με τα top 4 σαμπουάν για λιπαρά μαλλιά, που θα σώσουν την…κατάσταση!

Σήμερα, αναλύουμε ένα θέμα που απασχολεί αρκετά μεγάλη “μερίδα” του πληθυσμού, τόσο αντρών όσο και γυναικών. Ο λόγος λοιπόν, για τα λιπαρά μαλλιά, τα οποία έχουν την τάση να θαμπώνουν γρηγορότερα, σε σχέση με τους άλλους τύπους μαλλιών και να φαίνονται άτονα, δημιουργώντας έτσι “προβλήματα” σε όσους επιζητούν ανάλαφρα, φρέσκα και περιποιημένα μαλλιά, για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα πέραν της μίας ημέρας.

Πού οφείλονται τα λιπαρά μαλλιά;

Η λιπαρότητα στο τριχωτό της κεφαλής, δεν είναι κάτι ανησυχητικό, καθώς υποδηλώνει πώς τα φυσικά έλαια της τρίχας λειτουργούν για να αναπτυχθούν τα μαλλιά μας γερά και σωστά, ενώ εμποδίζουν το σπάσιμο της. Το “πρόβλημα” όμως εμφανίζεται, όταν η παραγωγή του σμήγματος είναι παραπάνω από αυτή που χρειάζεται, με αποτέλεσμα τα μαλλιά μας να φαίνονται λιπαρά και όχι απόλυτα υγιή.

Φυσικά κάτι τέτοιο υπόκειται σε πολλούς παράγοντες, όπως είναι οι ορμόνες, ο τύπος της τρίχας, το υπερβολικό styling, οι περιβαλλοντικοί παράγοντες ή ακόμα και οι δερματικές παθήσεις. Όμως, όπως κάθε πρόβλημα έχει τη λύση του, έτσι και τα λιπαρά μαλλιά μπορούν να αντιμετωπιστούν, έχοντας ως “όπλο” μας τα κατάλληλα προϊόντα που θα τα φροντίσουν και που θα ισορροπήσουν την έκκριση σμήγματος, επαναφέροντάς την στα φυσιολογικά επίπεδα.

Σε αυτό το άρθρο λοιπόν, θα δούμε τα TOP 4 καλύτερα σαμπουάν για λιπαρά μαλλιά, μαζί με κάποια bonus προϊόντα, που θα επαναφέρουν την λάμψη και θα αποκαταστήσουν την υγεία της τρίχας, για όμορφα μαλλιά που θα διατηρούνται λαμπερά και περιποιημένα για παραπάνω από μία μέρα! 

 

Kérastase Specifique Bain Divalent

 

Redken Scalp Relief

 

Natura Siberica Mint, Bereza & Retinol

 

Love Beauty & Planet Delightful Detox

 

Προϊόντα περιποίησης για λιπαρά μαλλιά

Moroccanoil Treatment

 

Kérastase Fusio Scrub Énergisant

 

Batiste Rose Gold

 

Natura Siberica Mint, Bereza & Retinol