Τι είναι για εσένα “ελευθερία”; Έλα να το ανακαλύψουμε, μαζί με το νέο άρωμα του YSL Beauty, LIBRE.

Πώς θα φανταζόσουν τη δική σου ελευθερία;

 

Ανεξαρτησία, απεριόριστη έκφραση, έρωτας, αστείρευτη έμπνευση, να ανακαλύπτεις τον κόσμο, το πάθος με κάποιο πρόσωπο ή με την εργασία σου ή και όλα τα παραπάνω; 

Στο πλαίσιο αυτό κυμαίνεται και το νέο άρωμα του οίκου Yves Saint Laurent, εν ονόματι LIBRE, δηλαδή ελευθερία. Με έμπνευση λοιπόν την καμπάνια του ομώνυμου αρώματος, με πρωταγωνίστρια το διακεκριμένο Music Icon DUA LIPA, το It’s His and Hers αναδεικνύει τη δική του αίσθηση ελευθερίας, τονίζοντας πως αν και το LIBRE είναι άρωμα απευθυνόμενο στη γυναίκα, η ελευθερία αποτελεί και αντρική υπόθεση.

Τι είναι για σένα “ελευθερία;”

Πάνος: Η ελευθερία για εμένα είναι ακαθόριστη έννοια ακόμη. Πιστεύω πως γνωρίζω με τα χρόνια διάφορες πτυχές της αλλά ποτέ έως τώρα στο σύνολό της. Ιδανικά είναι η απόλαυση της ζωής, της εργασία, του έρωτα και η πραγματοποίηση των ονείρων. Αλλά αυτά όλα αποτελούν μεταβλητές στη ζωή μας, οπότε ίσως να είναι κάτι τόσο απλό αλλά δύσκολα εφικτό στο σήμερα, το να αγαπάς τον εαυτό σου.

Εδώ θα ήθελα να αναφέρω μία αληθινή ιστορία που έγινε το καλοκαίρι του 2018. Ενώ τελείωσα την εργασία μου ως Host σε ένα βραδινό κέντρο εστίασης και απολάμβανα το ποτό μου, μία ξένη κυρία με πλησίασε και μου είπε το εξής: “Η ενέργεια σου είναι πολλή έντονη και ζωηρή και ότι θα είναι πολύ δύσκολο αλλά κάποια στιγμή θα είσαι ελεύθερος και το ξέρω, και θα επηρεάσεις και άλλους ανθρώπους να βρουν τη δική τους ελευθερία”. Από τα λεγόμενα της το μόνο που ένιωσα στην πορεία είναι πως είναι όντως δύσκολο να αποκτήσεις την Ελευθερία στο σύνολό της. Τα υπόλοιπα δεν έχω καταφέρει να τα αναγνωρίσω στον εαυτό μου, ακόμη.

Κλεοπάτρα: Ελευθερία για μένα είναι να μπορείς να κάνεις αυτό που θέλεις, αυτό που σε γεμίζει και που σε κάνει να παίρνεις βαθιές ανάσες και να λες “ναι, τα κατάφερα”.

Ελευθερία είναι να μπορείς να είσαι με αυτόν που αγαπάς, να μη φοβάσαι και να ξεχειλίζεις από έρωτα και αγάπη. Ελευθερία για εμένα είναι να μπορείς να ξυπνάς τα πρωινά, να φτιάχνεις τον αγαπημένο σου καφέ και να τον απολαμβάνεις μέχρι να ξεκινήσεις την ημέρα σου. Να κυνηγάς αυτό που επιθυμείς, αλλά αν καταλάβεις ότι αυτό που θέλεις δεν είναι τελικά αυτό που χρειάζεσαι, να μπορείς να φύγεις. Να ζεις όπως θέλεις και να μην κάνεις κακό σε κανέναν.

“Τι είναι η “ελευθερία” για σένα;”

Φυσικά, ένα τέτοιο άρθρο θα έπρεπε να έχει και τη δική σας συμμετοχή. Για αυτό, κάναμε ένα μικρό Q&A στην πλατφόρμα του Instagram και σας ζητήσαμε να μοιραστείτε μαζί μας την δική σας έννοια της “ελευθερίας”.

Διαβάσαμε λοιπόν μερικές απαντήσεις σας στο Q&A του Instagram και επιλέξαμε τις πιο απλές αλλά στην πράξη και τις πιο δύσκολες, που διεγείρουν και το παραπάνω ερώτημα.

  • “Ελευθερία για εμένα είναι να ζω κάθε στιγμή χωρίς να σκέφτομαι το μέλλον και να μη με νοιάζει η γνώμη των άλλων» @iria_katritsi
  • “Ελευθερία για εμένα είναι να είσαι ανώτερος από τους φόβους σου” @tzenio 
  • “Freedom for me is to be myself..! ” @mouka_kwnstantina
  • “Freedom for me is being able to kiss your man in front of a Nazi Crowd” Μ.G. (man)
  • “Freedom for me is riding a bike in a golden hour” @katerinatsx
  •  “Freedom for me is being able to do what it feels right and not care about others’ opinion” @nordic.diaries
  •  “Freedom for me is feeling autumn sun kiss my collarbone” @mrdporter

Τελικά αν η ελευθερία είναι κάτι τόσο απλό, γιατί δεν μπορούμε να την αποκτήσουμε. Μήπως τελικά δεν είναι;

Ευχαριστίες

Ευχαριστούμε θερμά τον όμιλο Grecotel και το Grecotel Larissa Imperial για την υπέροχη φιλοξενία και την παραχώρηση του χώρου για τις ανάγκες της φωτογράφισης.

Facebook Page

Instagram

Website 

 

Details

She wears: Parabita 

He wears: MiRo

Jewellery: zOOzART, Δευκαλίωνος 16, Λάρισα 

MakeUp: Κική Λαγού / @kikilgu / Makeup by Kiki 

 

Clicked by: @whoisdsp 

 

Μέχρι την επόμενη φορά,